18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Ακυρο” της Κύμης στο Λαύριο

Την αρνητική απάντηση της Κύμης στην πρόταση εξαγοράς του ΑΦΜ που της είχε κάνει εισέπραξε το Λαύριο. 

Αν και στον ΕΣΑΚΕ έχουν ξεχάσει να πάρουν μια πρωτοβουλία και να μην σέρνεται το θέμα της αναδιάρθρωσης... φάντασμα, στο Λαύριο μετά την αρχική σαστιμάρα για τον τελείως άδικο υποβιβασμό τους και την πρόσκαιρη ελπίδα που τους δόθηκε με την ψήφιση του ανέφικτου, άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η Α2 είναι η πιο πιθανή κατάληξή τους.

Η προσπάθεια που έκαναν ήταν να αγοράσουν μια θέση, οι πληροφορίες που είχαν ήταν ότι η Κύμη ψαχνόταν, οι επαφές έγιναν αλλά είναι οριστικό πλέον ότι δεν τελεσφόρησαν.

Στην Κύμη περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στα του ΕΣΑΚΕ, για χορηγίες, τηλεοπτικά και άλλους πόρους για να δουν πώς θα πορευτούν στην συνέχεια. Λογικά το ανέλπιστο δώρο της τελευταίας αγωνιστικής με την παραμονή στην κατηγορία θα... εξαργυρωθεί και η ομάδα θα συνεχίσει εκεί, αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις επιβίωσης και αξιοπρεπούς παρουσίας.

Δεν θα  είναι έκπληξη να πλησιάσει το Λαύριο και άλλη ομάδα της Basket League, δεν θα είναι έκπλήξη να συνεχιστούν οι πιέσεις στην Κύμη από άλλα μέρη με επικρατέστερο τον Ερμή Αγιάς που ψάχνεται εντατικά, αλλά το πρώτο deal που επιχειρήθηκε, τελείωσε άδοξα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ