18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ακονίζουν τα νύχια τους

Η διαρκώς εντεινόμενη φημολογία για αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ έχει σημάνει... συναγερμό σε αρκετές ομάδες της Stoiximan.Gr Basket League. 

Η επικείμενη ενσωμάτωση του Βασίλη Καββαδά από μόνη της, ακόμα κι αν δεν υπάρξουν αλλαγές ξένων στους ψηλούς, δημιουργεί... υπερφόρτωση. Δύο από τους παίκτες που περίμεναν τις ευκαιρίες τους δεν φαίνεται να τις παίρνουν και αυτό έχει ανοίξει την όρεξη άλλων να τους αποκτήσουν και να ενισχυθούν.

Ο μεν Γιώργος Τσαλμπούρης,με μια επτάλεπτη συμμετοχή στην πρεμιέρα κόντρα στα Τρίκαλα, κληθείς μάλιστα και στην Εθνική Ανδρών στην πρώτη επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου νιώθει... πίεση από την Ρόδο και τον Κολοσσό  που παρά την απόλυτα θετική μέχρι τώρα παρουσία του δεν θα έλεγε όχι σε μια περαιτέρω ενίσχυση.

Ο δε Μιχάλης Καμπερίδης, ξέρει ότι πολλοί θα ήθελαν να τον... σμίξουν με τον αδελφό του. Ο νεαρότερος Γιώργος παίζει στον Πανιώνιο και οι κυανέρυθροι που αλλάζουν τα πάντα στην ομάδα καλοβλέπουν και την περίπτωση του Μιχάλη.

Ολα αυτά βέβαια, δεν είναι παρά επιθυμίες και τον τελικό λόγο θα τον έχουν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και φυσικά ο Μάκης Αγγελόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ