22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ακολουθεί τον Καμπάτσο στο ΝΒΑ ο Ντεκ»

Ισπανικό δημοσίευμα ανάβει... φωτιές στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υποστηρίζει ότι ο Γκάμπριελ Ντεκ θα αφήσει τη «Βασίλισσα» άμεσα ώστε να ακολουθήσει τον συμπατριώτη του Φακούντο Καμπάτσο στο ΝΒΑ.

Η φυγή του Καμπάτσο για το ΝΒΑ και τους Νάγκετς άφησε μεγάλο κενό στην περιφέρεια της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, όμως ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφική κίνηση. Όμως όπως όλα δείχνουν το επικρατέστερο σενάριο είναι να φύγει από την ομάδα ακόμη ένας παίκτης παρά να προστεθεί κάποιος καινούργιος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Marca» ο Γκάμπριελ Ντεκ είναι αποφασισμένος να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξόδου στο συμβόλαιό του ακόμη και την επόμενη βδομάδα, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του ΝΒΑ, εφόσον δεν γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης από την πλευρά των «μερένχες».

Το υπάρχον συμβόλαιο του Ντεκ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρεάλ ώστε να συζητήσουν μία πιθανή ανανέωση, ενώ παράλληλα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ώστε να αποκτήσει ισπανική υπηκοότητα και να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ να τον παρομοιάζουν με τον Αντρές Νοτσιόνι. Μία πιθανή αποχώρηση του Ντεκ από τη Ρεάλ θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα και «ανάγκες», καθώς δίνει σημαντικές λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα ενώ μέχρι στιγμής στη Εuroleague μετράει 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ