14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακλ: «Ήμασταν το αουτσάιντερ»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τη Ρεμπέκα Ακλ να κάνει λόγο για «συναρπαστική νίκη», καθώς όπως δήλωσε ήταν το αουτσάιντερ.

Οι Θεσσαλονικιές επιβλήθηκαν των «πρασίνων» στο κλειστό της Πυλαίας, με την 28άχρονη γκαρντ να επισημαίνει: «Ήμασταν το αουτσάιντερ στο παιχνίδι κι αυτό κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη νίκη. Όλα τα κορίτσια ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, οπότε μετά την κακή τρίτη περίοδο μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεσή τους, να σκεφτούμε σωστά και να διαβάσουμε την άμυνά τους. Κέρδισα τα "ένας εναντίον ενός" με όποια κοπέλα με μάρκαρε, μπόρεσα να σκοράρω και δόξα το Θεό κερδίσαμε το παιχνίδι».

Όπως πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, ήμασταν πολύ επιθετικές. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε μια νεανική και πολύ γρήγορη ομάδα. Όταν ο προπονητής έβγαλε έξω την Ελένη, τότε ήταν που μείωσαν τη διαφορά οι αντίπαλοι. Στην τρίτη περίοδο, ειλικρινά δεν ήμασταν πολύ καλές, επιθετικά και αμυντικά, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε την μπάλα πολύ εύκολα».

O βοηθός προπονητή Άγγελος Αγγελίδης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι νίκες που μετράνε παραπάνω, όταν πρόκειται για το πρωτάθλημα. Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι το ματς είναι δικό μας, το περάσαμε αυτό στα κορίτσια και πιστεύω ότι φάνηκε. Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο για όλη τη δουλειά που έκαναν μέσα στην εβδομάδα, αλλά και για την κάθε μπάλα που πάλεψαν σήμερα (χθες, 17/10)».

Αναφορικά για το πώς έπαιξαν οι παίκτριές του, επεσήμανε: «Ξέραμε ότι έχουμε μειονέκτημα στα ριμπάουντ και ήταν το βασικό πράγμα που μας "πλήγωσε", γιατί οι δεύτερες επιθέσεις έδωσαν το σκοράρισμα στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι το αντιμετωπίσαμε πολύ καλύτερα από ό,τι θα περίμεναν όλοι. Τρέξαμε, παίξαμε στο ρυθμό μας κι είχαμε μεγάλες προσπάθειες και από τη Μάγιο και από την Ακλ. Όλα τα συγχαρητήρια τα αξίζουν τα κορίτσια για τη δουλειά που κάνουν. Είναι δύο και τρεις ώρες στο γήπεδο και ματώνουν ακόμα και στις προπονήσεις, για αυτό έχουμε τραυματισμούς κι εκεί».

Κλείνοντας, απέδωσε τα εύσημα και στις αντιπάλους: «Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, που έχει και δύο δικές μας πρώην παίκτριες, που έπαιξαν σήμερα (χθες, 17/10). Εύχομαι καλή χρονιά και στις αθλήτριες και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά μετά υπάρχει πολύ δύσκολο ματς στα Χανιά, η ομάδα των Χανίων έχει γεμάτο ρόστερ. Βλέπουμε τα ματς ένα ένα».

Ο ΠΑΟΚ τίμησε τη Λολίτα Λύμουρα, στο περιθώριο του ματς, και απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 5, ενώ στο «PAOK Sports Arena» ως αντίπαλος επέστρεψε και η Φαίη Κωτούλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ