21.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

«Αιώνιο» θέαμα στην Ευρωλίγκα (vid+pics)

Το θέαμα περίσσεψε και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τους «αιώνιους» να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με ανάμικτα συναισθήματα.

Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΣΕΦ από την Εφές Αναντόλου, αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κέρδισε τις εντυπώσεις με θεαματικό κάρφωμά του, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο νούμερο 2 του Top 10. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, επιβλήθηκε της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, με το Νικ Καλάθη να δίνει την ασίστ πίσω από την πλάτη στον Ντεσόν Τόμας κι εκείνον να ευστοχεί σε τρίποντο, για να πλασαριστούν στην τρίτη θέση.

 

Στην κορυφή βρίσκεται ο Λορέντζο Μπράουν (Ερυθρός Αστέρας), θέση στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που έγιναν το προηγούμενο διήμερο (07-08/11) στα ευρωπαϊκά παρκέ έχουν και οι Τζόρνταν Τέιλορ (Βιλερμπάν), Τζοκ Λαντέιλ (Ζαλγκίρις Κάουνας), Τζόρνταν Λόιντ (Βαλένθια), Μάικ Τζέιμς και Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σκότι Ουίλμπεκιν και Ταρίκ Μπλακ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκουστάβο Αγιόν και Όστιν Χόλινς (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης) και Αρτούρας Γκουντάιτις (Αρμάνι Μιλάνο).

https://www.youtube.com/watch?v=vOyh-WA1FJ0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ