17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Αιώνιος φοιτητής” ο Κουκ

Η Εστουδιάντες δουλεύει ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ένα από τα θέματα που έλυσε με το "καλημέρα" ήταν αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ομάρ Κουκ.

Ο Νεοϋορκέζος γκαρντ είναι ο πρώτος που ανανέωσε για την νέα σεζόν με τον Γουίλι Βιλάρ, διευθυντή της ομάδας, να τονίζει πως είναι μέρος της συνέχεις του προγράμματος των "φοιτητών", αφού αγωνίζεται σε μια θέση κλειδί και έχει ήδη δείξει πως προσφέρει. Με τον προπονητή, Σάλβα Μαλδονάδο να τονίζει: "Ανανεώνουμε με έναν παίκτη που είναι σημείο αναφοράς για εμάς και αρχίζουμε το χτίσιμο του νέου ρόστερ μας".

Όσο για τον ίδιο τον Κουκ εννοείται δήλωσε πολύ ευτυχής για την εξέλιξη αυτή και συνέχισε: "Πιστεύω πως κάναμε μια καλή χρονιά ως ομάδα και πάνω σε αυτή τη βάση θα συνεχίσουμε να χτίζουμε για το αύριο".

Θα πρέπει να θεωρείται πάντως δεδομένο πως τη νέα χρονιά δεν θα είναι στην ομάδα ο Έντουιν Τζάκσον, ο Γάλλος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά μέλος της καλύτερης πεντάδας, παραλαμβάνοντας και το σχετικό τρόπαιο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ