20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Αιώνιοι» και clasico κυριαρχούν…

Για μία ακόμα ημέρα οι στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ποσοστό με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Stoiximan.gr Basket League ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεσπάσουν μετά τον διασυρμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 30,5 πόντων. Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Θα επιλέξουμε τον άσο με πλεονέκτημα 13,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πλήρης δράση στην Ισπανία. Η Μπανταλόνα θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια και θα επιλέξουμε το «διπλό», ενώ με τον άσο θα πάμε στο ματς της Μούρθια με την Μπούργος. Στο μεγάλο ντέρμπι της Liga Endesa η Μπαρτσελόνα θα παίξει με τη Ρεάλ. Θα επιλέξουμε τη νίκη της «Βασίλισσας», ενώ η τετράδα θα ολοκληρωθεί με τον άσο της Γκραν Κανάρια κόντρα στην Ομπραδόιρο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ιταλία, η Σάσαρι θα υποδεχτεί τη Βανόλι και λογικά θα τη νικήσει, ενώ το «διπλό» θα προτιμήσουμε στο ντέρμπι της Βίρτους Μπολόνια με την ανεβασμένη Αρμάνι. Στον άσο θα στραφούμε στο ματς της Πέζαρο με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη, με την Νταρουσάφακα να είναι το φαβορί απέναντι στην Μπεσίκτας, ενώ η Καρσίγιακα δεν θα βάλει δύσκολα στη Φενέρμπαχτσε. Με το φαβορί θα πάμε και στο ματς της Μπρεμερχάβεν με την Άλμπα Βερολίνου, καθώς οι πρωτευουσιάνοι είναι ανώτεροι. Ώρα «διπλού» και για την Μπάμπεργκ μέσα στο σπίτι της Ουλμ.

Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, η Ναντέρ μπορεί να «λυγίσει» εντός έδρας την αντίσταση της Βιλερμπάν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Παναθηναϊκός (-30,5) – Πανιώνιος     1     1,95

Ρέθυμνο (+13,5) –Ολυμπιακός    1    1,87

Τετράδα

Μπανταλόνα – Μπασκόνια     2     1,26

Μούρθια – Μπούργος   1    1,22

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης    2     1,70

Γκραν Κανάρια – Ομπραδόιρο   1     1,20

Τριάδα

Σάσαρι – Βανόλι Κρεμόνα     1    1,40

Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο    2   1,53

Πέζαρο – Κάπο Ντ’ Ορλάντο   1    1,50

Δυάδα

Νταρουσάφακα – Μπεσίκτας   1   1,40

Καρσίγιακα – Φενέρμπαχτσε    2   1,14

Δυάδα

Μπρεμερχάβεν – Άλμπα    2   1,22

Ουλμ – Μπάμπεργκ    2   1,65

Μονό

Ναντέρ – Βιλερμπάν    1   1,57



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ