16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αισιόδοξος ο Κερ για τον Ντουράντ

Πιθανό είναι να αγωνιστεί στο Τορόντο για τους Ουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ στο Game 5 των τελικών, με τις δηλώσεις του Στιβ Κερ να μοιάζουν ελπιδοφόρες.

Από τότε που τραυματίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ, το ερώτημα δε σταμάτησε να είναι το πότε θα παίξει. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει, αλλά τώρα τα περιθώρια έχουν στενέψει, αφού οι Ουόριορς είναι πίσω με 1-3 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ με τους Ράπτορς και μία ήττα στο Τορόντο τα ξημερώματα της Τρίτης (11/6, 4:00) θα τους «εκθρονίσει» από πρωταθλητές.

Ο «KD», όμως, μοιάζει πιο πιθανό από άλλες φορές να παίξει μεθαύριο, αφού ο προπονητής του, Στιβ Κερ, εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος στις δηλώσεις του, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρος για το αν τελικά παίξει. «Θα το δούμε στην αυριανή (10/6) προπόνηση το τι θα γίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι σε αυτή την προπόνηση θα κάνει πράγματα, που δεν έκανε στις προηγούμενες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός τεχνικός, κάτι που αποτελεί θετικό σημάδι για την πρόοδο του «αστέρα» του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ