18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αισιόδοξοι Κουλουριώτης και Παπαντωνίου στο Ναύπλιο

Ο Οίακας Ναυπλίου ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι στην Β' Εθνικής, έχοντας να αγωνιστεί στο Δαϊς με τον ιδιαίτερα δυνατό Δούκα στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής, την Κυριακή (7/10).

Ο Χάρης Κουλουριώτης στην δεύτερη σεζόν ως πρώτος προπονητής στην κατηγορία, και μετά την περσινή πορεία ανόδου με τον Ιπποκράτη Κω, ανέλαβε τον Οίακα, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δυναμική του Δούκα, ενώ τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

«Ξεκινώντας τη νέα σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα. 
Όσον αφορά την ομάδα μας, πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και μάλιστα όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα παραδοσιακά δυνατή. 
Ο φετινός Δούκας δείχνει δυνατός με παιδιά έμπειρα αλλά και ταλαντούχα και έναν καλό προπονητή και θέλει να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα μετά τον υποβιβασμό του από την Α2.
Αντίθετα εμείς ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε ότι μας αναλογεί από τον αγώνα αυτό. 
Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία μας!»

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Παπαντωνίου, ο οποίος έχοντας ζήσει την πορεία από την τοπική κατηγορία ως την Β' Εθνική, ανέφερε : 

«Την Κυριακή έχουμε ένα δυνατό παιγνίδι απέναντι σε μια νεανική ομάδα με πολύ καλή έδρα. Μη ξεχνάμε ότι είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κρύβει πολλές παγίδες. 
Η ομάδα μας είναι έτοιμη και δυνατή να κάνει ένα καλό παιγνίδι και να φύγει από τον Δούκα με το πρώτο της διπλό.
Όσο για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν προμηνύεται δυνατό και με πολλές ανατροπές, μιας και όλες οι ομάδες είναι καλές και έχουν ενισχυθεί σημαντικά.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ