26.5 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Αισιοδοξούν εν όψει Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό

Έτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπεσίκτας, σύμφωνα με την Ελένη Καπογιάννη και την Κατερίνα Σωτηρίου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Τετάρτη (22/11, 18.00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, το οποίο είχαν κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, για την 5η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών και δεν επιθυμούν απώλειες μες στο «σπίτι» τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ενισχυμένες με τη Σαβόντε Ζέλους έρχονται στη χώρα μας οι Τουρκάλες.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, στάθηκε στις δυσκολίες του ματς: «Κανένα παιχνίδι τώρα στο Eurocup και στον όμιλό μας δεν είναι εύκολο. Με την Μπεσίκτας παρόλο που κερδίσαμε εκτός έδρας ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, πρώτα από όλα γιατί παίζει καλύτερα από ό,τι έπαιζε. Δεύτερον έχουν πλέον την προσθήκη μιας πάρα πολύ καλής παίκτριας και τρίτον γιατί εμείς, αν κι έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε πάλι ρυθμό εξαιτίας της διακοπής. Πιστεύω ότι την Τετάρτη (22/11) θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμες. Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξει, όπως κάνουν τόσο καιρό».

Η 33χρονη φόργουορντ, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, τόνισε: «Αρχικά πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικά ματς από εκείνο που παίξαμε στην Τουρκία, ειδικά από τη στιγμή της προσθήκης νέων παικτριών στην Μπεσίκτας. Από την άλλη, είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Παίζουμε μέσα στο γήπεδό μας και θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντική η συμβολή του κόσμου. Θέλω να είναι δίπλα μας. Τακτικά τώρα, σίγουρα έχουμε κάποια πλάνα που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δουλέψουμε αυτές τις ημέρες. Η δύναμή τους είναι οι ξένες παίκτριές τους και το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ