23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αινιγματικός ο Ράις για το μέλλον του

Μετά την απώλεια του τροπαίου στο Basketball Champions League, το μεγάλο ερώτημα για την ΑΕΚ είναι αν θα μείνει ο Ταϊρίς Ράις ή όχι. Ο Αμερικανός συμφώνησε να έρθει να παίξει στους αγώνες του final-8 και μετά να φύγει, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούν εδώ και καιρό να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει μαζί τους για όλη τη σεζόν 2020-21. 

Το πρόβλημα του Ράις, που ήδη από πέρυσι είχε δηλώσει ότι στο τέλος της σεζόν 2019-20 θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση, είναι ότι έχει αναλάβει την επιμέλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του. Κι αυτό καθιστά δύσκολη την παραμονή του εκτός ΗΠΑ. Το τελευταίο διάστημα λέγεται ότι προσπαθεί να βρει σχολείο για το παιδί στην Αθήνα, ωστόσο ο ίδιος ο Αμερικανός εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του στην Ένωση αμέσως μετά το τέλος του τελικού με την Μπούργος:

"Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή η οικογένειά μου βρίσκεται εδώ. Ο γιος μου και ο αδερφός μου βρίσκονται εδώ. Θα χαλαρώσω μαζί τους για μία εβδομάδα, θα πάρω το χρόνου και θα αποφασίσω αν θα μείνω ή όχι αργότερα", είπε.

Και όσον αφορά το γιατί η ΑΕΚ έχασε από την Μπούργος, σχολίασε: "Ειλικρινά, δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος, έπαιξε δυνατά και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Έβαλε σουτ και όταν κάνεις όλα αυτά τα πράγματα, επικρατείς σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, τότε είναι φυσιολογικό να βρεθείς από πάνω. Όταν χάνεις ένα τρόπαιο, είναι λογικό να αισθάνεσαι λυπημένος". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ