20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αιγάλεω : Βαρύς ο πέλεκυς με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Το Αιγάλεω επικράτησε πολύ δύσκολα του Πρωτέα Βούλας με το «τρελό» τρίποντο του Μάρκου Ψημίτη στην εκπνοή, αλλά τα όσα ακολούθησαν και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οδήγησαν σε τιμωρία του.

Έτσι, μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τιμωρήθηκε με τρεις κεκλεισμένων των θυρών ενώ τιμωρήθηκαν με 20 ημέρες στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους, ο προπονητής Αλέξανδρος Ζαβός, ο βοηθός του, Ηλίας Στρατικόπουλος και ο μάνατζερ της ομάδας, Ιωσήφ Κωστόπουλος.

Αναλυτικά :

«Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Αιγάλεω – Πρωτέας Βούλας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (19.12.2021) να επιβάλλει

1.Στο σωματείο Αιγάλεω ΑΟ την πειθαρχική ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών από αγώνες του πρωταθλήματος.

2.Στους Αλέξανδρο Ζαβό (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω), Ηλία Στρατικόπουλο (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω) και Ιωσήφ Κωστόπουλο (συνοδό του σωματείου Αιγάλεω) την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 20 ημερών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ