14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αθλητές ΚΑΠ : «Περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας».

Η Αγία Παρασκευή αποτελεί μια ομάδα που λειτουργεί ως παράδειγμα για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται η πολύμηνη διακοπή, με την διοίκηση της να έχει μεριμνήσει νωρίτερα με ενέργειες της να εξασφαλίσει τους αθλητές της.

Αυτοί με την σειρά τους θέλησαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση της ΚΑΠ, για τη στήριξη, αναφέροντας πως είναι περήφανοι που αποτελούν μέλος της.

Αναλυτικά η επιστολή : «Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε ,ο αθλητισμός βρίσκεται στο χειρότερο σημείο του. Με τους αθλητές να μην μπορούν να προπονηθούν και με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στην κατάρρευση, με τις ακαδημίες τους κλειστές.
Παρ'όλα αυτά κάποια σωματεία αντιστέκονται σ'αυτές τις αντίξοες συνθήκες και δημιουργούν ένα φως ελπίδας στο τούνελ αυτό, της πανδημίας.
Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και η ΚΑΠ κι εμείς οι αθλητές της είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας.
Η ΚΑΠ λοιπόν, χωρίς πολλή σκέψη, κάλεσε τους αθλητές της και τους πλήρωσε κανονικά χωρίς να έχει την υποχρέωση. Γι'αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΚΑΠ,τον πρόεδρό μας Νίκο Δούμα,τον ταμία μας Βαγγέλη Βαφειάδη αλλά και όλους τους παράγοντες που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε εμείς οι αθλητές να νιώθουμε οικονομική ασφάλεια αλλά και την αίσθηση της οικογένειας.
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να επιστρέψουμε όλοι γρήγορα και με ασφάλεια στον φυσικό μας χώρο, στο ΓΗΠΕΔΟ.

Με εκτίμηση
Οι αθλητές της ΚΑΠ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ