27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αθέτηση με… φόντο τον ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ, πρέπει να, μεριμνά για τα συμφέροντα των εταίρων που τον απαρτίζουν. Οχι ότι το κάνει και πάντα, χρόνια τώρα, αλλά αυτός είναι ο προορισμός του. Γι' αυτό και εσχάτως, έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και πρέπει να κάνει έναν λεπτό χειρισμό.

Η ομάδα με την φούρια και τον ενθουσιασμό που υπάρχει για κάθε τι... καινούργιο, στην πορεία άρχισε να βλέπει ότι στο οικονομικό τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Κάθε πιθανή αποφυγή εξόδου ήταν ευπρόσδεκτη, όπως και αυτή που τους πρόσφερε ο άνθρωπος που τους έδωσε την ευκαιρία να βιώσουν το... καινούργιο, που ήταν και το όνειρό τους. Το κόστος της συναλλαγής, απολύτωε νόμιμης και διάφανης, μιεώθηκε με την «πωλητή» να ζητάει ως αντάλλαγμα της έκπτωσης τις μεγαλύτερες δυνατές εγγυήσεις. Εκχώρηση τηλεοπτικών δηλαδή.

Ο «αγοραστής» δέχτηκε, οι υπογραφές μπήκαν μόνο που επειδή τα έξοδα γενικά τρέχουν, τώρα που εμφανίστηκαν τηλεοπτικά, έστειλε χαρτί στον ΕΣΑΚΕ ότι δεν αναγνωρίζει την συμφωνία και τις υπογραφές και ότι τα λεφτά πρέπει να μπουν στα γραφεία της ΚΑΕ. Ο ΕΣΑΚΕ κατανοεί, όχι μόνο την ανάγκη του εταίρου, αλλά και το μήνυμα που πήρε από τον υποψήφιο... θιγμένο. «Θα στραφώ και εναντίον σας αν δώσετε εκεί τα λεφτά ενώ ξέρετε τι συμβαίνει» τους διαμήνυσε και οι επόμενες κινήσεις αναμένονται με ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ