15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕ Καρύστου : «Τεράστια κίνηση με Φρουσκλιά»

Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορία της πραγματοποίησε η ΑΕ Καρύστου, η οποία συμφώνησε με τον Μιχάλη Φρουσκλιά.

Ο 32χρονος γκαρντ και ικανότατος σκόρερ διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε ενώ πέρυσι βρέθηκε στον Άρη Νίκαιας.

Στην πρεμιέρα του με τη νέα του ομάδα, και στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΣΕ πέτυχε 33 πόντους απέναντι στον Αίαντα Αυλίδας.

Αναλυτικά :

«‘‘Αρχή της νέα σεζόν με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα μεταγραφή. Το Δ.Σ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ υποδέχεται στην οικογένεια του τον Μιχάλη Φρουσκλιά. Μετά από την περσινή περίοδο και την συμφωνία με τους, Παπαϊωσήφ Τάσο και Παρασκευόπουλο Ιωάννη συνεχίζουμε τις μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση ενός ακόμα εξαιρετικού αθλητή.

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που παρουσίασε η ομάδα μας στις θέσεις 3 & 4. Έχει ύψος 1,97 και ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου. Έχει συμμετάσχει με την Εθνική Έφηβων το 2005 στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες όπως και στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Άρη Νικαίας στην Β΄ εθνική κατηγορία και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 4 αγώνες, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Covid-19.

Μιχάλη καλώς ήρθες, η παρουσία σου κοσμεί όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και όλη την κατηγορία που αγωνιζόμαστε. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας συνεχίζεται, για την ολοκλήρωση του επόμενου στόχου και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ