19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για Προμηθέα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας το Σάββατο (4/12, 20:00) και η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (04/12, 20:00) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

H παρουσία των οπαδών μας στην αναμέτρηση, κρίνεται επιβεβλημένη.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

- Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

- Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

- Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ