16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Στα Λιόσια ο Βαγγέλης Λιόλιος για τα ευρωπαϊκά «εγκαίνια»

Το παρών στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, δίνει ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος. Συνεχίζοντας τις παρουσίες του σε ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων ανεξάρτητα από διοργάνωση και μετά την παρουσία του στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ, ο Βαγγέλης Λιόλιος έσπευσε σήμερα στα Λιόσια για αυτή την ιστορική αναμέτρηση, λόγω των ευρωπαϊκών... εγκαινίων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε επιστρέψει λίγες ώρες νωρίτερα από το Μόναχο, όπου είχε μεταβεί για επαφές με την ηγεσία της FIBA Ευρώπης. Στο γήπεδο τον δέχτηκε ο... οικοδεσπότης Μάκης Αγγελόπουλος, με τον οποίο κάθισαν μαζί στις θέσεις δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και όπως φάνηκε είχαν αρκετά πράγματα να συζητήσουν για τη νέα εποχή τόσο της ΑΕΚ με τη μετακόμισή της, όσο και του ελληνικού μπάσκετ με τον Βαγγέλη Λιόλιο στη διοικητική του ηγεσία.

Παρουσία στο γήπεδο υπήρχε και από τη διοικητική ηγεσία του ΕΣΑΚΕ, με τους Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, Χρήστο Μήλα και Γιώργο Πανταζόπουλο να τιμούν και αυτοί την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ