23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Σλότερ: Ο γίγαντας με τα «πήλινα» πόδια (vids)

Η χρονιά για την ΑΕΚ είχε πολλά στραβά μέχρι τώρα και ένα από αυτά ήταν ο Μάρκους Σλότερ. Ο πολύπειρος αμερικανός σέντερ με τον σημαντικό ρόλο και τη μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι της, χτυπήθηκε από την ατυχία και έλειψε πολύ στα κρίσιμα σημεία. Η ευπάθειά του δεν τον άφησε ήσυχο και ο Θάνος Τσίμπος επιχείρησε μέσα από το enwsi.gr να αποτυπώσει τι σήμανε για την ομάδα αυτή η απουσία.

================

Ο Μάρκους Σλότερ αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από το ενεργό ρόστερ της ομάδας αφού ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός και θα έπαιρνε χρόνο η αποθεραπεία του. Έτσι ο Γιανίκ Μορέιρα πήρε την θέση του στο Ελληνικό πρωτάθλημα χρησιμοποιώντας ουσιαστικά την τελευταία αλλαγή που είχε στην διάθεση της η ομάδα.

Φέτος ήταν μια πολύ άτυχη σεζόν για τον Σλότερ, αφού οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να βρει ρυθμό και να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Συνολικά φέτος από τα 32 παιχνίδια που μπορούσε να παίξει, συμμετείχε σε μόλις 15. Αν το αναλύσουμε περισσότερο, τότε θα δούμε ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε 9/18 ματς, στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 5/12 και 1/1 στο κύπελλο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα του enwsi.gr ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ