15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ-Ρίγα : Χαμός στο twitter και τσακωμός με Κάρι (pics)

Μια ημέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ρίγα με 88-79 στο BasketBall Champions League, το τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να απαντάει στις αναφερόνες του Αμερικάνου παίκτη της Λετονικής ομάδας, Ρον Κάρι.

Ο αθλητής σε ανάρτηση του στο twitter ανέφερε ότι : « Προς το Basketball Champions League... Τι θα γίνει με τους φιλάθλους της ΑΕΚ; Καταλαβαίνω να είναι κάποιος παθιασμένος, αλλά το να τρέχεις και φτύνεις στο παρκέ (ειδικά στην εποχή της πανδημίας) ΔΕΝ είναι πάθος! Η ασφάλεια των παικτών πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Είναι τρομερό το πώς επιτρέπεται στους φιλάθλους και στους προπονητές να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν και εμείς να το δεχόμαστε και να μην λέμε τίποτα. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει τόσες βρισιές για μένα στη ζωή μου. Όχι μόνο από φιλάθλους, αλλά και από προπονητές.

Ποτέ δεν θα καταλάβω πως γίνεται να είμαι εγώ το πρόβλημα αν πω κάτι μετά από ένα τρίποντο», για να πάρει την σκληρή απάντηση των ανθρώπων της Ένωσης : «Η ανάρμοστη συμπεριφορά σου δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη, ειδικά όταν παίζεις για ένα αξιοσέβαστο σύλλογο όπως η Ρίγα.

Πρέπει να έχεις πολύ θράσος να κατηγορείς φιλάθλους και προπονητές της αντίπαλης ομάδας, όταν εσύ δεν σταμάτησες να προκαλείς σε όλο τον αγώνα και ειδικά, στα 1:52 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, 09:30 πριν από τη λήξη της 4ης και 08:50 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, επίσης».. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ