23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ-Ρίγα: «Ροντέο» με αποβολές Ανγκόλα και Χάμοντς! (vid+pics)

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένταση για ΑΕΚ και Ρίγα, με τους Μπράιαν Ανγκόλα και Ρέισον Χάμοντς να αποβάλλονται σε διαφορετικές στιγμές, σε φάσεις που έφεραν μικρές αψιμαχίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι η κρισιμότητα του αγώνα, κάτι που οι διαιτητές έδιναν... τα πάντα, δεν ήταν δύσκολο να υπάρξει ένταση στο ματς της ΑΕΚ με τη Ρίγα. Το κλίμα αυτό άρχισε να επικρατεί από τα μέσα της τρίτης περιόδου κι έπειτα, όταν οι διαιτητές άρχισαν να σφυρίζουν αμέτρητα τα φάουλ εναντίον της Ένωσης, αν και ήταν ορθά κατά κύριο λόγο, έχοντας συμπληρώσει και τα ομαδικά φάουλ πολύ νωρίς.

Η στιγμή, που έφερε το «ξέσπασμα» στην ΑΕΚ, ήταν η αποβολή του Μπράιαν Ανγκόλα με δεύτερη τεχνική ποινή. Ο «άσος» του «Δικεφάλου» άπλωσε το πόδι του σε προσπάθεια για τρίποντο, ώστε να πάρει φάουλ, με αποτέλεσμα να δεχθεί το σφύριγμα και να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, με τους παίκτες της Ρίγα να έχουν κι ένα διάλογο με τον αντίπαλο πάγκο.

Στην αρχή της τελευταίας περιόδου η ένταση είχε ανέβει ακόμη περισσότερο, με τον Ρέισον Χάμοντς να σκοράρει τρίποντο και να γυρίζει στον πάγκο της ΑΕΚ, για να κάνει μια άθλια κίνηση με το χέρι του, κάτι που έφερε τεχνική ποινή και για εκείνον, που σήμαινε το 5ο φάουλ και την αποβολή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ