20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο ρυθμός του Αγγέλου και η πίεση του Λυκογιάννη (vids)

Στα... βασικά περιορίστηκαν οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά των πλέι οφ.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου επισήμανε ότι «είχα πει ότι τα πλέι οφ είναι μια άλλη κατάσταση, ουσιαστικά είναι σα να έχουμε δύο ημίχρονα και... παράταση. Εμείς παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πει να προσέχουμε το τρίποντο του αντιπάλου και στο πρώτο ημίχρονο είχε 54%. Μετά μπήκαμε σε ρυθμό πλέι οφ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Οσο για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ, ο Μάτζικ Τζόνσον έλεγε ότι οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς».


Ο Άρης Λυκογιάννης από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι το ματς κρίθηκε στο σημείο που ενώ πήγαινε πόντο με πόντο, ο Μέικον σκόραρε τέσσερα τρίποντα από τα εννέα μέτρα. Ηταν καθοριστικό γιατί άνοιξε τη διαφορά, έδωσε απαραίτητη ψυχλογία δτην ΑΕΚ και ήταν από τα έξι μέχρι τα τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Η πίεση πλέον είναι στη δική μας πλευρά, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξανάρθουμε στο ΟΑΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ