15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Ο κύκλος που κλείνει και τα δεδομένα που υπάρχουν (vids)

Η ΑΕΚ έχει μείνει με έναν στόχο για να τελειώσει μια σεζόν που άρχιζε με μεγαλύτερες προσδοκίες. Τα πλέι οφ και η μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στο πρωτάθλημα είναι ένα ισχυρό δέλεαρ, αλλά αναπόφευκτα το μέλλον έχει ήδη αρχίσει να... αχνοφαίνεται. Το enwsi.gr και ο Θάνος Τσίμπος επιχείρησαν μια πρώτη προσέγγιση αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν. Τα συμβόλαια που λήγουν, αυτά που είναι σε ισχύ, τις σκέψεις που μπορεί να γίνονται για Ελληνες και ξένους.

=======================

Η φετινή χρονιά δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελε η ΑΕΚ και η διοίκηση της, αφού με όλα αυτά που συνέβησαν η ομάδα έμεινε εκτός από τους βασικούς στόχους της. Βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, ίσα ίσα που τώρα ξεκινούν τα πλέι-οφ, με την ΑΕΚ να έχει έναν δύσκολο δρόμο να διαβεί, αν θέλει να πάει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ό,τι και να συμβεί όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν πολύ δουλειά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ  15 από τα 17 συμβόλαια της φετινής ΑΕΚ λήγουν.

Σε κάποια από αυτά η ΑΕΚ διατηρεί οψιόν ανανέωσης ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που ενδεχομένως να κρεμάσουν τα παπούτσια τους και να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ του 2021-2022 θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες 2 σεζόν που η Ένωση διατηρούσε μεγάλο μέρος του κορμού της.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα του enwsi.gr ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ