19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Λάνγκφορντ : Άσχημα τα νέα (vid)

Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν την πόρτα της ΑΕΚ, και αυτή τη φορά θύμα ήταν ο Κιθ Λάννγκφορντ. Οι εξετάσεις που υπεβλήθη ο Αμερικανός γκαρντ μετά τον τραυματισμό του δείχνουν εκτεταμένη απουσία, με την συμμετοχή του τουλάχιστον στην έναρξη της σειράς των ημιτελικών, εφ'όσον προκριθεί η ΑΕΚ, να είναι αμφίβολλη!

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, η μαγνητική που υπεβλήθη χθες ο Κιθ Λάνγκφορντ έδειξαν επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου, κάτι που μεταφράζεται σε τουλάχιστον είκοσι ημέρες απουσίας. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Κιθ Λάνγκφορντ με την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς συγκρούστησε σε ένα σκριν με τον Γκρίφιν και βρέθηκε στο έδαφος, ζητώντας να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Με τον Αμερικανό να βρίσκεται μπροστά σε μία τέτοια απουσία σε αυτό το σημείο της σεζόν, η ΑΕΚ σίγουρα χάνει ένα σημαντικό της όπλο για ολόκληρο το υπόλοιπο της σειράς με τον ΠΑΟΚ και πολύ πιθανόν και σε ολόκληρη τη σειρά των ημιτελικών, αν και εφόσον προκριθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη αργά τη νύχτα στο Metropolitan General ο Κιθ Λάνγκφορντ, υπό την εποπτεία του Διευθυντή του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού.
Ο άτυχος Αμερικανός σκόρερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου και τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για είκοσι (20) ημέρες. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του Κιθ Λάνγκφορντ:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ