19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Κάλεσμα διαρκείας για τα… διαρκείας του νέου «σπιτιού» (vid)

Η ΑΕΚ μετά τα ανεπίσημα, με την έναρξη προπονήσεων, εγκαίνια στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια έκανε και τα... ημιεπίσημα στο φιλικό με τους Λόντον Λάιονς και όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για τα επίσημα, όταν αρχίσει η δράση.

Εκεί οι «κιτρινόμαυροι» αδημονούν για την επανένωση με τους φιλάθλους τους, μετά τη δύσκολη περσινή χρονιά, προσδοκώντας ότι αυτή η νέα αρχή σε ένα γήπεδο που προσφέρεται για έδρα και για τη...θαλπωρή του «σπιτιού» θα συνδυαστεί με μεγάλη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας και διαρκή υποστήριξη από τους φιλάθλους της.

Σήμερα προχώρησαν σε ένα ακόμα κάλεσμα προς τον κόσμο θυμίζοντας και τον τρόπο ανανέωσης ή προμήθειας των διαρκείας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

H AEK BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, από τα Γραφεία της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια (Οδός Κωνσταντινουπόλεως 59), αλλά και ηλεκτρονικά.

Ανακοινώνεται δε, ότι ειδικά για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, τα Γραφεία της «Βασίλισσας» θα κλείσουν στις 14:00 (καθώς ακολουθεί «κεκλεισμένων των θυρών» προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση της «Βασίλισσας»), ως εκ τούτου έως εκείνη την ώρα θα πραγματοποιείται η διάθεση εισιτηρίων.

Η στήριξη των φίλων της ΑΕΚ είναι απαραίτητη και καθοριστική στην παρούσα κομβική περίοδο, όπου η ΑΕΚ εισέρχεται στη νέα εποχή.

Όλοι μαζί καταφέραμε τα σπουδαία. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε στα μελλοντικά.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Στόχος, να μην μείνει ούτε ΕΝΑ εισιτήριο ΑΠΟΥΛΗΤΟ!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ