22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Θέλει σταθερότητα γιατί έχει δύσκολη συνέχεια (vids)

Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ, νικώντας τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό της σειράς στο ΟΑΚΑ. Ο Ντάριλ Μέικον έγινε το κεντρικό πρόσωπο και έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα, αλλά ο Θάνος Τσίμπος έκανε αρκετές επισημάνσεις στο enwsi.gr για το συνολικό πρόσωπο της ΑΕΚ και τις βελτιώσεις που χρειάζεται.

====================

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που έριξε κατοστάρα στον ΠΑΟΚ και έτσι πήρε μια σημαντική νίκη κάνοντας το 1-0 σε αυτήν τη σειρά των πλέι-οφ. Σε τέτοιες καταστάσεις είναι σημαντικό να υπερασπίζεις την έδρα σου στο πρώτο ματς γιατί αυτό είναι το παιχνίδι που στοχεύουν οι ομάδες με μειονέκτημα για να κάνουν το μπρέικ. Η Βασίλισσα κατάφερε να κρατήσει την έδρα της και τώρα θα πάει να τελειώσει την δουλειά στην Πυλαία.

Είχε καλά διαστήματα αλλά όχι σταθερότητα

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ στάθηκε άτυχη αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ, στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού αποχώρησε, ανατρέποντας το πλάνο που είχε ο κόουτς Αγγέλου, αλλά ευτυχώς ο Μέικον κάλυψε και με το παραπάνω την απουσία του. Η ΑΕΚ είχε στόχο πριν το παιχνίδι να κόψει το περιφερειακό σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι το δυνατό τους όπλο (39% στο πρωτάθλημα) και να μπορέσει να ελέγξει τα ριμπάουντ για να μην δώσει δεύτερες ευκαιρίες και να μπορέσει να τρέξει στον αιφνιδιασμό.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ