20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Η ποιότητα των Ελλήνων, το κενό στη ρακέτα και τα Λιόσια

Η ΑΕΚ προχωράει σε συμφωνίες με παίκτες τους οποίους ελπίζει ότι θα μπορεί να ανακοινώσει αργότερα έχοντας λύσει το θέμα των Ban από τη FIBA. Ο Θάνος Τσίμπος βάζει στη... ζυγαριά τον ελληνικό κορμό που έφυγε με αυτόν που δημιουργείται, σχολιάζει στο enwsi.gr τη χαμηλότερη ποιότητα, όπως και το κενό που παραμένει αλλά και τη νέα έδρα που ανοίγει τις πύλες της.
====================

Το ρόστερ παίρνει σιγά σιγά την οριστική του μορφή με μεγάλο ερωτηματικό την ποιότητα του αλλά και τα κενά που εμφανίζονται στην ρακέτα, ενώ η μετακόμιση στα Λιόσια βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χαμήλωσε ο πήχης

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τους Έλληνες που έχει αποκτήσει η ομάδα σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι το σύνολο των παικτών αυτών είναι αρκετά χαμηλότερης ποιότητας σε σχέση με των προηγούμενων 2 ετών, που η ΑΕΚ είχε δημιουργήσει έναν κορμό Ελλήνων που με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν οι καλύτεροι δυνατοί που δεν αγωνίζονταν σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό.

Δυστυχώς οι συγκυρίες που επικρατούν στην ομάδα, δεν επέτρεψαν την παραμονή κάποιων εξ αυτών,  με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάει να αναζητήσει άλλους  Έλληνες από μια δεξαμενή που ποιοτικά είναι μια κλάση πιο κάτω. Οι Γκίκας, Λίνος, Κατσίβελης, Γιάνκοβιτς, Μωραΐτης, Ρογκαβόπουλος έμειναν ελεύθεροι και άμεσα έτρεξαν οι ανταγωνίστριες ομάδες της ΑΕΚ να τους κλείσουν, ενώ η Ένωση απέκτησε τους Παππά, Φλιώνη, Πετρόπουλο και Μπόγρη.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr  ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ