20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ: Η επιστροφή στην κανονικότητα και το rotation του Δέδα

Η ΑΕΚ άρχισε τη διαδικασία απόσβεσης των ban λόγω παλιών χρεών, όπως είχε υποσχεθεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Στέφανος Δέδας και οι παίκτες του έχουν αρχίσει τη δουλειά και ο Θάνος Τσίμπος αναλύει στο enwsi.gr κάποιες συνήθειες που έχει δείξει ο Ελληνας προπονητής στις ομάδες του και τις... προσομοιώνει στο υλικό της ΑΕΚ.

=================

Υπάρχει αγωνιστική κινητικότητα στον πλανήτη ΑΕΚ, μετά από αρκετό καιρό.

Επιτέλους θα αρχίσουν και τα φιλικά παιχνίδια για να μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη γεύση για την ομάδα που φτιάχνει ο Στέφανος Δέδας.

Τέλος τα εξωαγωνιστικά

Από αυτό εδώ το σάιτ σας είχαμε ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, τα χρέη που είχε και τα bans που εκκρεμούσαν. Σας είπαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι θα αρχίσουν να σβήνουν και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία και θα δείτε τις επόμενες μέρες να μειώνονται και άλλο. Όπως (σωστά) τα μετρούσαμε όταν αυξάνονταν, έτσι θα τα μετράμε τώρα που μειώνονται, δεν μπορεί να κάνουμε μόνο κριτική στα άσχημα και όταν γίνεται κάτι σωστά να μην το αναδεικνύουμε.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αυτό που υποσχέθηκε στην συνέντευξη Τύπου, το κάνει πράξη. Γενικά όμως το θετικό από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι πλέον στην ΑΕΚ θα κινούνται με ορθολογισμό ως προς τα οικονομικά δεδομένα και με βάση ένα πλάνο που δεν θα επιτρέψει να κινδυνέψει ξανά η ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά και θα επικεντρωθούμε μόνο σε αυτά που γίνονται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ