19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Η αυτοπεποίθηση του Δέδα και το ελεγχόμενο ρίσκο

Ο Στέφανος Δέδας έχοντας διανύσει και τα πρώτα... χιλιόμετρα στην ΑΕΚ, μίλησε χθες στους εκπροσώπους του Τύπου για την ομάδα που οραματίζεται και ο Θάνος Τσίμπος με βάση όσα έχει δει κι έχει ακούσει, έκανε στο enwsi.gr τις εκτιμήσεις του για αυτό που δημιουργείται στη νέα αρχή της ΑΕΚ.

=================

Η ΑΕΚ παρουσίασε λοιπόν και επίσημα τον νέο της προπονητή, με τον Στέφανο Δέδα να μιλάει για παραπάνω από 1 ώρα και να απαντάει στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες παρουσιάσεις είναι σπάνιο να ακούσεις κάτι που δεν είναι τετριμμένο και χιλιοειπωμένο. Παρόλα αυτά ο κόουτς Δέδας ήταν ανοικτός σε κάθε ερώτηση και είχε διάθεση να μιλήσει ακόμα και για τεχνικά θέματα. Αυτό που περισσότερο έχει σημασία σε τέτοιες καταστάσεις είναι ο αέρας που αποπνέει αυτός που παρουσιάζεται, ο τρόπος που μιλάει και το πόσο σίγουρος αισθάνεται.

Σίγουρος για τον εαυτό του

Αν κάτι ξεχώρισε λοιπόν από αυτήν την πρώτη παρουσία του κόουτς ενώπιον των δημοσιογράφων είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που τον διακατέχει. Ξέρει που έχει έρθει, ξέρει τις απαιτήσεις αλλά έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και στο μπάσκετ που πρεσβεύει. Ξέρετε πολλές φορές αν ο προπονητής έχει αμφιβολία για το πλάνο του ή δεν είναι απόλυτα σίγουρος, αυτό περνάει και στους παίκτες και αρχίζουν άλλα προβλήματα. Ο Δέδας από την πρώτη στιγμή που ήρθε και ο τρόπος που κινήθηκε μαζί με την ομάδα στις μεταγραφές, έδειξε μια απόλυτη ετοιμότητα και σιγουριά αφού όπως τόνισε και ο ίδιος οι παίκτες επιλέχτηκαν έτσι ώστε να ταιριάζουν στο δικό του στυλ. Για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ θα παίζει γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ που θα προσπαθήσει να το συνδυάσει με τα αποτελέσματα και τις νίκες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ