16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Ευρωπαϊκή επιστροφή με τον Γέλοβατς στο μυαλό (pics, vid)

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά ένα μήνα. Από τη νίκη της 88-79 επί της Ρίγα στις 15 Νοεμβρίου, επιστρέφει στο Basketball Champions League με έναν εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Φάλκο Σομπατέλι σήμερα (14/12, 19.30) για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερος, καθώς θα αποσυρθεί η φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς.

Η παρουσία του Γέλοβατς θα είναι έντονη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με έναν ξεχωριστό τρόπο. Η σκιά της απώλειας παραμένει βαριά, όπως φαίνεται και από τα λόγια του Σάββα Συμεωνίδη, συνεργάτη του Στέφανου Δέδα στον πάγκο της ομάδας: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος αύριο στο γήπεδό μας, στα Λιόσια, να μας βοηθήσει με τη φωνή και τον παλμό του, δίνοντας μας έξτρα ώθηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την πρόκριση. Βεβαίως και πάνω απ’ όλα θέλουμε κόσμο για να τιμήσουμε όπως αξίζει, τον αδικοχαμένο Στέφαν, τη φανέλα του οποίου αποσύρουμε».

H AEK έχει καλέσει για το λόγο αυτό τους φίλους της να βρεθούν νωρίτερα στο γήπεδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι το έλασσον μπρος στα πολλά σπουδαία, που μεταλαμπάδευσε στη βραχύβιο διαδρομή του στην πατρίδα μας ο αδελφός μας. Οι προβολείς της Ευρώπης είναι αύριο στραμμένοι πάνω μας. Ας πράξουμε τουλάχιστον το αυτονόητο καθήκον μας. Να τιμήσουμε, όπως πρέπει και αξίζει, τη μνήμη του αγαθού γίγαντα, με αθρόα προσέλευση".

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα πρέπει όμως να επικεντρωθούν στο παιχνίδι. Η Ένωση είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τη Σομπατέλι με 83-78.

Τα καλά νέα για την ΑΕΚ είναι πως δεν έχει ηττηθεί δύο φορές από τον ίδιο αντίπαλο σε μία σεζόν στο BCL από την περίοδο 2017-18. Βρίσκεται στο 1-3 στην κατάταξη, ενώ η αντίπαλός της στο 3-1 και χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στο επόμενο βήμα.

Δ’ Όμιλος

Το πρόγραμμα

20.00 Ρίγα-Τρεβίζο

19.30 ΑΕΚ-Σομπατέλι

Η κατάταξη

1.Τρεβίζο 3-1

2.Σομπατέλι 3-1

3.Ρίγα 1-3

4.ΑΕΚ 1-3

Η επόμενη αγωνιστική

22/12 21.00 Σομπατέλι-Ρίγα

22/12 21.00 Τρεβίζο-ΑΕΚ

Τα εισιτήρια

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν, ανήμερα του αγώνα.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

- Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

- Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ