26.6 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: «Δικαίωση για όσους πίστεψαν εξ αρχής στο όνειρο»

Στη διπλή γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον εντός έδρας αγώνα της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα πάρει μέρος και η ΚΑΕ.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και, παράλληλα με τη μάχη που θα δώσει για την πρόκριση, θα γιορτάσει την έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για δικαίωση όλων όσοι πίστεψαν εξ αρχής στο όνειρο κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς».

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ Β.C. συναισθάνεται τη μεγάλη χαρά της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ, αλλά και των απανταχού «Ενωσιτών» ανά την υφήλιο, και συμμετέχει στη μεγάλη αποψινή (διπλή) γιορτή του ΟΑΚΑ, αλλά και στις δράσεις των επόμενων ημερών.

Η αναμενόμενη έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, την «Αγια-Σοφιά», στα Ιερά Χώματα της  Νέας Φιλαδέλφειας, συνιστά μια προφανή δικαίωση για την ΠΑΕ και όλους όσοι αγωνίστηκαν με πάθος και προσήλωση στον στόχο, παρά τις αντιξοότητες. Συνιστά κυρίως μια προφανή δικαίωση για όσους πίστεψαν εξ αρχής στο όνειρο, που -ΝΑΙ- βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια… Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ