17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ : Έσβησε τα πρώτα ban! (pic)

Η ΑΕΚ έκανε την αρχή στην προσπάθειά της να "καθαρίσει" το μέτωπο των μεταγραφικών bans που της έχει επιβάλει η FIBA, καθώς παρελθόν αποτελούν δύο από τις 14 τιμωρίες που είχε επιβάλλει στην "Ένωση" η διεθνής ομοσπονδία.

Ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχόλησαν την ΑΕΚ στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, και όπως φαίνεται, για πρώτη φορά βρίσκεται φως στην άκρη των τούνελ. Η ΑΕΚ κάλυψε κάποιες από τις ανοικτές οφειλές της, οδηγώντας στην κατάργηση δύο εκ των 14 μεταγραφικών ban που τις είχαν επιβληθεί τους τελευταίους μήνες από τη FIBA. Το συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα πήρε τέτοια έκταση που δημιούργησε πρόβλημα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών ξένων παικτών για τη "Βασίλισσα", με την ομάδα του Στέφανου Δέδα να ανακοινώνει εσχάτως ένα ένα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς το νερό μπαίνει στο αυλάκι.

Όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα της FIBA, η ΑΕΚ βρίσκεται στα 12 bans, τα οποία ισχύουν ακόμα, κάτι που φυσικά μπορεί να είναι ένας μεγάλος αριθμός (όχι όμως και ο μεγαλύτερος, καθώς υπάρχει με 13 η Τραμπζονσπόρ), όμως δείχνει πως η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος "σβήνουν" ένα-ένα τα ανοικτά μέτωπα, τα οποία αποτελούν μεγάλο "βραχνά" για την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ