25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αδριατική λίγκα: Τζάμπολ στις 19 Σεπτεμβρίου (pic)

Η Ένωση των ομάδων της Αδριατικής λίγκας συνεδρίασε σήμερα και έλαβε κάποιες αποφάσεις τόσο για το μέλλον της διοργάνωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τζάμπολ της νέας σεζόν θα δοθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

 


Ακόμη αποφασίστηκε τόσο η Αδριατική Λίγκα όσο και η δεύτερη λίγκα της (ΑΒΑ League 2) θα αποτελούνται από 14 ομάδες μέχρι τη σεζόν 2024-25. Επίσης, η τελευταία ομάδα δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση της σεζόν που θα ακολουθήσει ενώ η 13η της βαθμολογίας θα κοντραριστεί με τον φιναλίστ της ABA League 2, για μία θέση στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου.

 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση και βάσει των δεδομένων που διαμορφώθηκαν από τον κορωνοϊό, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος το Super Cup. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς οι επιτελείς της λίγκας βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους οργανισμούς υγείας.

 


Στη δεύτερη κατηγορία θα αγωνιστούν φέτος: Γκόριτσα, Έλιος Σανς, Λόβτσεν, ΜΖΤ Σκοπίων, Ραμποντνίσκι, Σλόμποντα Ούζιτσε, Σπαρς, Σουτιγιέσκα, Σιρόκι και Ζλάτιμπορ ενώ wild cards εξασφάλισαν Μλάντοστ Ζέμουν, Στούντεντσκι Σένταρ, Σλόμποντα Τούζλα και Ποντγκόριτσα. Το τζάμπολ της ΑΒΑ League 2 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου 2021 και τα πλέι οφ θα αρχίσουν μία εβδομάδα μετά.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ