22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αδιαφορεί για τον Τραμπ ο Ρέντικ και το ΝΒΑ (pic+vid)

Το ΝΒΑ έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ(30/7). Παίκτες, προπονητές και διαιτητές, έγιναν «ένα» και γονάτισαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, στο πλαίσιο της γενικότερης στάσης που κρατάνε το τελευταίο διάστημα απέναντι στο γενικευμένο φαινόμενο του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας στην Αμερική. 

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε προβλέψει και επικρίνει την εν λόγω πράξη, μέσα από ένα tweet το οποίο ανέφερε: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του αθλητισμού, αλλά κάθε φορά που βλέπω έναν παίκτη να γονατίζει κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, ένα σημάδι ασέβειας στην πατρίδα και τη σημαία, το παιχνίδι τελειώνει για μένα».

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, των Νιού Όρλεαν Πέλικανς φιλοξενήθηκε στο «Yahoo Sports» και μετά από σχετική ερώτηση για τα παραπάνω, είπε:«Πρώτα απ' όλα δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς στο NBA αν ο Τραμπ βλέπει μπάσκετ. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο. Θεωρώ ότι κάθε φορά που κάνει tweet θέλει να διχάζει, θέλει να υποκινήσει και να ενθαρρύνει τη βάση του. Το tweet του δεν ήταν διαφορετικό από τα άλλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ