17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αδεια για προπονήσεις ζήτησε ο Ολυμπιακός

Την επιστροφή στην, προπονητική, δράση με άδεια της Πολιτείας ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή που έστειλε στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές της να προπονούνται σε ανοιχτό χώρο, "ονοματίζοντας" τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και τις εκεί εγκαταστάσεις και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία, προκειμένου να μπορούν να συντηρηθούν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας.

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμοι για... το φινάλε της Ευρωλίγκας, αλλά επί της ουσίας έκαναν μια κίνηση "πολιτικής" ζητώντας την νομιμοποίηση προσεκτικών προπονήσεων αλλά υπό μια ευρεία έννοια ομαδικής λειτουργίας.  Το "παρασύνθημα" είναι να δείξουν ότι αυτοί πήραν την πρωτοβουλία να διορθώσουν την αδικία που θεωρούν πολλοί ότι υπάρχει σε βάρος ενός Ολυμπιακού αθλήματος σαν το μπάσκετ που δεν έχει ενταχθεί ακόμα στην σταδιακή ομαλοποίηση και κατ' επέκταση να αναδείξουν ολιγωρία των φορέων του αθλήματος με τους οποίους είναι σε διαρκή κόντρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ