20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αδειάζουν» οι Θάντερ

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προσπαθούν να εξοικονομήσουν χώρο στο σάλαρι καπ τους και ο Κάιλ Σίνγκλερ ήταν ένα από τα «θύματα».

Ο 30χρονος φόργουορντ, που βρίσκεται στις «βροντές» από το 2015, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του οργανισμού και δεδομένου του συμβολαίου του που επιβάρυνε το σάλαρι καπ τους αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από το ρόστερ. Ο Αμερικανός είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 1,9π. σε 4.9’, σε μόλις δώδεκα παιχνίδια που αγωνίστηκε, και συνολικά 3,2π. σε 138 ματς με τους Θάντερ.

Σύμφωνα με το συμβόλαιό του, προβλεπόταν να πάρει τη νέα αγωνιστική περίοδο το ποσό των πέντε εκατ. δολαρίων, ενώ υπήρχε οψιόν της ομάδας για ανανέωσή του για ακόμα μία χρονιά. Δεν είναι τόσο τα χρήματα που θα του έδιναν οι «βροντές» όσο ο φόρος πολυτελείας που γλίτωσαν, ο οποίος ανέρχεται στα 23,4 εκατ. δολάρια όπως αποκαλύπτει το ESPN. Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το όριο, με αποτέλεσμα η φορολογία να ανέρχεται πλέον στο ποσό των 73,8 εκατ. δολάρια, ενώ πριν από την αποχώρηση -και- του Καρμέλο Άντονι είχε φθάσει στα 150 εκατ. δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ