21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αγώνα δρόμου ο Κατσαρές

Δύσκολη αποστολή έχει απέναντι στον Χολαργό η ΑΕΛ και το έργο της μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίπλοκο, με τον Νίκο Κατσαρέ να είναι αμφίβολος.

Μετά την ήττα στον αγώνα «ζωής και θανάτου» με τον Δούκα την περασμένη Κυριακή (7/1), η οποία την φέρνει σε ένα «τρενάκι του τρόμου» μαζί με την αθηναϊκή ομάδα, τον Αρκαδικό και την Καρδίτσα στην τελευταία θέση (ρεκόρ 2-10), η ΑΕΛ ψάχνει επειγόντως αποτελέσματα για να απομακρυνθεί από αυτή τη δύσκολη θέση. Οι Θεσσαλοί ελπίζουν πως θα μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί μεθαύριο (13/1) έναντι του Χολαργού στην Νεάπολη, με τον Χρήστο Χασανίδη όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο λόγος γίνεται για τον Νίκο Κατσαρέ, ο οποίος υποφέρει από θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν έχει μπορέσει ακόμη να μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Κάπως έτσι, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και το αν τελικά θα τα καταφέρει, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ.

Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Σωκράτη Ναούμη, ο οποίος ήδη ακολουθεί κομμάτι των προπονήσεων και την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς. Αν, όμως, μετρήσει δύο τόσο σημαντικές απουσίες απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο ο κόουτς Χασανίδης, το έργο του ιδίου και των παικτών του γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ