16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αγώνας δρόμου για την Λάρισα στην ΕΕΑ

Δυσάρεστα ήταν τα σημερινά μαντάτα από την ΕΕΑ για την νεοσύσταση ΚΑΕ Λάρισα η οποία καλείται πλέον μέσα σε λίγες ώρες να μαζέψει κάποια από τα χαρτιά που της λείπουν και να τα προσκομίσει μέχρι αύριο το πρωί, ενώ υπάρχει παράταση και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη για κάποια άλλα!

Οι Θεσσαλοί αποδείχθηκαν ανέτοιμοι σε όσα έπρεπε να έχουν ρυθμίσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι η αλήθεια και η Επιτροπή ενώ σήμερα έδωσε άδεια σε οκτώ ΚΑΕ που είχαν εκκρεμότητες (Αρης, Ηρακλής, Χολαργός, Παναθηναϊκός, Κύμη, Προμηθέας, Ηφαιστος και Ιωνικός), την αρνήθηκε στην Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βασικό χαρτί από τα αρκετά που έλειπαν ήταν ο προϋπολογισμός, αλλά δεν ήταν και το μόνο. Η ΕΕΑ έδωσε διορία μέχρι αύριο το πρωί, με τους Θεσσαλούς πάντως να είναι αισιόδοξοι ότι στην πρεμιέρα τους στην μεγάλη κατηγορία, το Σάββατο εντός έδρας με τον Προμηθέα, θα έχουν... μικρές σκοτούρες.

Οσο για τις ΚΑΕ Χολαργός και Κύμη που αδειοδοτήθηκαν δεν πρόκειται για λάθος. Είναι αυτές που κατά ΕΣΑΚΕ... συμπράττουν με τον Κολοσσό και το Λαύριο, αλλά ο σύνδεσμος έχει κάνει τα βαφτίσια από μόνος του και χωρίς να ασχολείται με... λεπτομέρειες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ