18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αγόρασε ομάδα ο 18χρονος ΛαΜέλο Μπολ

Ο αδερφός του σταρ των Λος Άντζελες Λέικες, Λόνζο Μπολ, και πιθανότητα νούμερο 1 στο προσεχές draft του ΝΒΑ, ο 18χρονος ΛαΜέλο Μπολ και ο ατζέντης του, Ζερμέιν Τζάκσον, αγόρασαν τους Ιλαγουάρα Χοκς, την Αυστραλιανή ομάδα του ΝΒL στην οποία και αγωνίζεται ο ΛαΜέλο. 

Ο ΛαΜέλο πήγε στην ομάδα τον Αύγουστο και πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια, προτού τραυματιστεί στο πόδι και τελειώσει πρόωρα τη σεζόν του. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έκανε το ένα triple double μετά το άλλο σημειώνοντας κατά μέσο όρο 17.0 πόντους, με 7.5 ριμπάουντ και 7.0 ασίστ. 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της εν λόγω αγοράς, ούτε έχει βγει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της ομάδας. 

Ο ατζέντης του, Ζερμέιν Τζάκσον, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τη φανέλα του Άρη (2003), μίλησε στο ESPN για την απόφασή τους: "Ο ΛαΜέλο αγαπά τους φανς της ομάδας και την κοινότητα. Μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Θα "κλειδώσει" τη θέση του στο ΝΒΑ, αλλά θα προσλάβουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να τρέχουν την ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό μπασκετικό πρόγραμμα για την κοινότητα. 

Όταν παιδιά του Λυκείου ακούνε ότι ο ΛαΜέλο είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, θα θέλουν να έρθουν εδώ. Θα ξέρουν ότι θα έχουν την κατάλληλη προσοχή. Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με μάνατζερ που έχουν μεγάλη εμπειρία στο ΝΒΑ και προπονητές που έχουν κερδίσει κάθε τρόπαιο που μπορείτε να φανταστείτε και θέλουν να πάνε εκεί να βοηθήσουν". 

Τα καλοκαίρια θα κάνουμε τουρ με την οικογένειά του σε ολόκληρη την Αυστραλία, διοργανώνοντας διάφορα καμπς. Θέλει να εμπνεύσει την επόμενη γενιά". 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΛαΜέλο δείχνει την αγάπη του για την Αυστραλία, καθώς προ καιρού, είχε προσφέρει ένα μισθό του, όταν μαίνονταν οι πυρκαγιές που έκαψαν τεράστιες εκτάσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ