25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αγωνίστηκαν μαζί τα αδέρφια Χουγκάζ

Τόσο ο Νίκος όσο και ο Ρόμπερτ Χουγκάζ αγωνίστηκαν με το Νορθουέστερν Στέιτ στον τελευταίο αγώνα του στο NCAA, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα του με 79-52 από το Τουλέιν στη Νέα Ορλεάνη.

Ο πρώτος αγωνίστηκε για 23’, έχοντας 10π., εφτά ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος και ο δεύτερος για 5’, αλλά έμεινε άποντος έχοντας 0/1 δίποντα και 0/1 τρίποντα. Σε άλλα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας ο Φίλιππος Γκόγκος αγωνίστηκε για μόλις ένα λεπτό στη νίκη του πανεπιστημίου του Μαϊάμι με 80-52 επί του Κουίνιπιακ στο «Watsco Center», με τον Κάμερον Μακ Γκάστι να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 22π. Συμμετοχή είχε και ο Άρης Σωτηρίου στην ήττα του A&M Κόρπους Κρίστι με 57-45 από το Νορθ Ντακότα Στέιτ.

Στη Β’ Κατηγορία το Σλίπερι Ροκ δεν τα κατάφερε κόντρα στο Τσάρλεστον, χάνοντας με 66-58 στο «Morrow Field House», με το Νίκο Καζάκου να έχει περιορισμένη παρουσία (ένα ριμπάουντ σε 4’). Ο Αντώνης Πεφάνης, από την πλευρά του, ξεκίνησε βασικός και σε 34’ είχε 11π., οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και πέντε λάθη στη νίκη του Φλόριντα Τεκ με 81-63 απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο-Μπάγιαμον στο «Clemente Center». Ο Σεσάν Ράσελ, με 24π., αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 24π. Ούτε ο Αντώνης Προίσκος κατάφερε να σκοράρει, είχε όμως ένα ριμπάουντ κι ένα λάθος σε 4’ στη νίκη του Κλάφιν με 60-58 επί του Φισκ στην «Tullis Arena».

Στη Γ’ Κατηγορία το ΜΙΤ κέρδισε με 66-64 το Ίστερν Ναζαρίν, με το Γιάννη Χατζηβέρογλου να έχει 3π., ένα ριμπάουντ και ένα λάθος στα 10’ που αγωνίστηκε. Ο Άλεξ Τσο με 33π. ηγήθηκε των νικητών. Τέλος, το Λέσλεϊ γνώρισε «βαριά» ήττα με 102-69 από το Έντικοτ, με τον Κώστα Τάτση να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και να τελειώνει με 13π., δεκαέξι ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και οκτώ λάθη σε 33’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ