15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αγωνία για Πετεγουεϊ εν όψει Ρίγα

Λαβωμένο θα παραταχθεί το Περιστέρι απέναντι στην VEF Ρίγα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. 

 

Τις υπηρεσίες του Τεράν Πετεγουεϊ θα στερηθεί η ομάδα του κόουτς Παπανικολόπουλου στο παιχνίδι εναντίον της Ρίγα για το BCL. O Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας υποστεί διάστρεμμα. Έχει υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ούτως ώστε να διαγνωσθεί το μέγεθος του προβλήματος και μέσα στην αυριανή ημέρα (10/11) αναμένεται να έχουμε νεότερα σχετικά με την κατάσταση του.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, και έπειτα από την ήττα απέναντι στην «Ένωση», οι «πρίγκιπες των δυτικών προαστίων» καλούνται να δείξουν χαρακτήρα  και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στην Ευρώπη. Ο συνεργάτης του κόουτς Παπανικολόπουλου, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, δήλωσε τα εξής λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.  

 

«Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να βγάλουμε αντίδραση στο παιχνίδι με την VEF Ρίγα. Αναμφίβολα, τηρουμένων των συνθηκών, έχουμε μια επικίνδυνη αποστολή, την οποία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας στηριζόμενη στην ομαδική λειτουργία μας. (...) Η Ρίγα είναι μια μαχητική ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε την δυναμική της, απέναντι στο Στρασβούργο. Είμαστε έτοιμοι να κεφαλαιοποιήσουμε την εμφατική νίκη της πρεμιέρας και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση». 

 

Σήμερα όλα τα μέλη της ομάδας της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και όλα φαντάζουν έτοιμα για το αυριανό παιχνίδι. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ