17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγωνία για Μοτιεγιούνας, προβληματισμός για «Σάρας»

Εξακολουθεί να… αγνοείται η τύχη του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ο οποίος «εγκλωβίστηκε» στις ΗΠΑ εξαιτίας του τυφώνα Χάρβεϊ.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τη γέννηση του γιου του, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στη γηραιά ήπειρο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Λιθουανίας στο Τελ Αβίβ εν όψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ 2017.  Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, μάλιστα, οι άνθρωποι της «Λιέτουβα» δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς θα αφιχθεί στο Ισραήλ, αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νταΐνιους Αντομάιτις τον περιμένει να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση (30/08), τελευταία πριν από την πρεμιέρα τους με τη Γεωργία (31/08, 18.30) στη «Menora Mivtachim Arena».

Εξάλλου, με αφορμή την έναρξη του φετινού Ευρωμπάσκετ το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει το σύστημα διεξαγωγής κι εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις ημερομηνίες τέλεσης της τελικής φάσης. «Το ευρωπαϊκό σύστημα είναι μια καταστροφή. Οι παίκτες του Ευρωμπάσκετ θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τις ομάδες μόνο μία ημέρα πριν αρχίσει η σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας.

https://twitter.com/Urbodo/status/902797918561808384



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ