19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αγωνία για Μιλουτίνοφ, «μάχιμοι» Ρότσεστι και Ριντ

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο αποψινό (1/11, 21.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη, για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μπορεί να υπολογίζει στους νεοφερμένους Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ. Αμφότεροι είναι διαθέσιμοι κι αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ είναι εξασθενημένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και η απόφαση για τη συμμετοχή του θα παρθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Αντίθετα με τον 25χρονο άσο, οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Όγκουστιν Ρούμπιτ αισθάνονται μια χαρά και θα παίξουν κανονικά.

Εκτός δράσης θα είναι δεδομένα ο τραυματίας Κώστας Παπανικολάου αλλά και ο Ίθαν Χαπ (ο οποίος άλλωστε παίζει από καθόλου έως ελάχιστα), ενώ μένει να φανεί αν θα επιλεγεί για τη δωδεκάδα κάποιος από τους Αντώνη Κόνιαρη, Σάσα Βεζένκοφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ