20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγχωτική νίκη για την Γαλατά στην πρεμιέρα του Μεμνούν (vids)

Η Γαλατασαράι έπαιξε με την... φωτιά αλλά στο δεύτερο μέρος συνήλθε και συνδύασε με νίκη την πρεμιέρα του Εκρέμ Μεμνούν στον πάγκο της επί της Ορνασμπόρ με σκορ 89-87 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο μέρος απέναντι στην πολύ πιο άπειρη ομάδα και μετά από δύο ήττες επέστρεψε στις νίκες και πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια. Η ομάδα του Εκρέμ Μεμνούν αν και μπήκε «μουδιασμένη» στην αναμέτρηση με την Ορμανσπόρ, εν τέλει έκαμψε την αντίσταση της επικίνδυνης Ορμανσπόρ με 89-87.

Η Γαλατά προβλημάτισε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 55-39 αλλά μετά την ανάπαυλα άλλαξε εντελώς πρόσωπο και με ηγέτη τον Αμίλ Τζέφερσον, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ανέτρεψε το σκορ και ανέβηκε στο 6-11, ενώ η Ορμανσπόρ έπεσε στο 5-12 λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άξιος συμπαραστάτης του Τζέφερσον είναι ο Μπροκ Μότουμ σημειώνοντας 15 πόντους ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων ξεχώρισε ο Χόλογουει με 20 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ