20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγριά B.C : Έτοιμοι οι Θεσσαλοί για την πρόκληση (pics)

Η Αγριά Basketball Club θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική, και το basketa.gr μάζεψε το έμψυχο δυναμικό των Θεσσαλών και σας το παρουσιάζει.

Προπονητής θα παραμείνει ο Γιάννης Στεργίοπουλος ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί ο Άγης Τζούμας. Στο δυναμικό επέστρεψε ο Στέφανος Διγενής, ο οποίος παρότι είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου, θέλησε να ενισχύσει την πρώην του ομάδα, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Γιώργος Κοψιάλης, Ταξιάρχης Μαλαματίνης, Ηλίας Σταυροθεοδωρος, Σάββας Καραμανλής (αρχηγός) , Σπυρος Ρόσσιος,  Σταμάτης Σκαμάγκας, Βασίλης Παλάσκας, Βαγγέλης Γεωργαντζής, Τάσος Κουρατίδης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Χρήστος Καρασάββας και  Σωκράτης Χρηστάκης.

Επίσης αποκτήθηκαν οι Άγγελος Λουκίδης, Θωμάς Χαρχάρης και Ορφέας Δραγατζίκης.

Αναλυτικά :

«-Το Δ.Σ του συλλόγου μας μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Στεργιοπουλο αποφάσισε την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά.
Ο μεταγραφικος σχεδιασμός της ομάδος καθώς και οι ανανεώσεις έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις!Ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή δύναμη στον coach!

-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κόουτς Άγη Τζουμα!!! Ο κόουτς αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του κόουτς Στεργιοπουλου και από σήμερα ξεκινάει να μετέχει ενεργά στις προπονήσεις και σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδος!!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ της Α.Ε.Β.Δ που μας έδωσε την έγκριση ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τον κόουτς και με την σύμφωνη γνώμη τους επικυρώθηκε η συνεργασία μας!!!!
Ο κόουτς θα συνεχίσει κανονικά στα καθήκοντα του στο πρωτάθλημα της Α1 Εσκαθ με την ομάδα του Διμηνιου!!!
Οι 2 διοικήσεις συνεχίζουν να συνεργάζονται άψογα αυτά τα 4 χρόνια και το ίδιο ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον!!!
Ευχόμαστε στον Κόουτς Αγη καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

-Guess who's back????
Μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Νίκη Βόλου και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Στέφανος Διγενής επιστρέφει στην ομάδα μας!! Ο Στέφανος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ καθώς έχει πολλές συμμετοχές και παραστάσεις στα εθνικά πρωταθλήματα!!!!!
Ευχόμαστε στον Στέφανο καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!!

-Μαζί και την νέα χρονιά!!!!
Το Δ.Σ της ομάδας μας εύχεται στον Γιώργο Κοψιαλη και στον Ταξιάρχη Μαλαματινη καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!

-Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ηλία Σταυροθεοδωρο!!!!
Ευχόμαστε στον Ηλία καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!

-Καλωσορίζουμε στην ομαδα μας τον Άγγελο Λουκιδη!
Ο Άγγελος αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας επίσης φημίζεται για την αμυντική του προσήλωση!!!
Ευχόμαστε στον Άγγελο υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

-Επιστροφή Ν°2
Το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Επιστροφή στην ομάδα μας του Θωμά Χαρχαρη!!!! Μετά το περσινό του πέρασμα από την ομάδα του Γ.Σ Αλμυρού στην Γ Εθνικη ο Θωμάς επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας!!!
Του Ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!

-Επιστροφή Ν°1
Το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Επιστροφή στην ομάδα μας του Ορφέα Δραγατζίκη!!! Μετά από 1 χρόνο στον Γ.Σ.Β και 1 χρόνο στην Α.Ε.Β.Δ ο Ορφέας γυρίζει στην ομάδα μας όπου και αγωνίστηκε την περίοδο 2018-19!!!
Ευχόμαστε στον Ορφέα καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!

-Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη ένα καρέ ανανεώσεων για την νέα χρονιά!
Πρόκειται για τον Σάββα Καραμανλή, αρχηγό της ομάδας μας, που θα είναι μαζί μας για 5η χρονιά, τον Σπυρο Ροσσιο(4η χρόνια), τον Σταμάτη Σκαμαγκα και τον Βασίλη Παλασκα!!!!
Ευχόμαστε και στους 4 καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!

-Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με 5 καλαθοσφαιριστες !!!
Αναφερόμαστε στον Βαγγέλη Γεωργαντζη
,στον Τάσο Κουρατιδη, στον Αλέξανδρο Σουλιώτη, στον Χρήστο Καρασαββα και στον Σωκράτη Χρηστάκη!!!!
Τους ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ