27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγραβάνης: «Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε»

Όλα για όλα με αντίπαλο την Πολωνία θα τα παίξει η Ελλάδα και ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε αυτήν την αναμέτρηση, αλλά και στην ήττα από τη Φινλανδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής άσος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι και σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι και άσχημο ξεκίνημα. Δεν γίνεται να ξεκινάμε έτσι. Είναι ανεπίτρεπτο. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Για μας είναι ένας τελικός αύριο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, πρέπει αύριο να πάρουμε τη νίκη».

Για το κακό ξεκίνημα και τι φταίει: «Είναι θέμα άγχους και ετοιμότητας. Δεν γίνεται να ξεκινάς με 1/8 σουτ και 4/12 βολές. Δεν γίνεται να το επιτρέπεις στον εαυτό σου. Πήγε στους είκοσι πόντους για να παίζουμε μπάσκετ. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε και να παίξουμε έναν τελικό».

Γιατί όταν κυνηγά παίζει καλύτερα η Εθνική: «Όποιος πιέζεται με τις απαιτήσεις δεν κάνει για εδώ. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ επιθετικοί. Πρέπει να γυρνάμε ωραία την μπάλα όπως όταν χάναμε είκοσι πόντους. Δεν πρέπει να φτάνει σε αυτό το σημείο όταν χάνουμε με είκοσι πόντους. Πρέπει από την αρχή αύριο να παίξουμε έτσι».

Για τα αγωνιστικά θέματα: «Πρέπει να κάνουμε σκριν, να παίρνουμε ριμπάουντ, να κάνουμε την έξτρα πάσα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Πολωνία: «Και η Πολωνία είναι μία καλή ομάδα, παραλίγο να κερδίσει τη Γαλλία. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Αν είμαστε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να νικήσουμε γιατί το θέλουμε περισσότερο».

Για την καλή προσωπική του απόδοση: «Δεν είμαι παίκτης ψυχολογίας. Δεν έχει σημασία τι έγινε σήμερα, το θέμα είναι αύριο. Είτε παίξω καλά είτε όχι να πάρουμε τη νίκη. Θα πούμε με τους συμπαίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι για να προκριθούμε. Πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας. Είχαμε κακή εικόνα ξανά, πρέπει να επανέλθουμε στο καλό παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ