13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγραβάνης: «Ο Ηρακλής μπορεί να πάει μόνο ψηλότερα» (vid)

Η μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη άργησε έναν χρόνο –είχε συμφωνήσει πέρυσι με τον Άρη αλλά τελικά δεν φόρεσε τη φανέλα του- αλλά ο Γιάννης Αγραβάνης έχει μπροστά του την πρόκληση του Ηρακλή. Ο διεθνής φόργουορντ που μοίρασε την περασμένη σεζόν μεταξύ του Μεσολογγίου και του Προμηθέα, θα ενισχύσει τον «Ημίθεο» στις υποχρεώσεις του στην Basket League, το Κύπελλο και το FIBA Europe Cup και μίλησε για τη σεζόν που έρχεται. Ο διεθνής φόργουορντ είναι ένας από τους τρεις που ανακοίνωσε ο Ηρακλής και ενώ ακολουθούν οι Σπένσερ και Λασάνς.

 

 

Ο Αγραβάνης είπε αρχικά στην ιστοσελίδα των «κυανόλευκων»: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που θα παίξω στον ΗΡΑΚΛΗ, μια πολύ ιστορική ομάδα, με πιστό κοινό. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της» είπε και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο με τον οποίο δούλεψε στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου. Τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα, σ' ένα από τα "παράθυρα", ενόψει του Ευρωμπάσκετ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ο Ηρακλής είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μόνο ψηλότερα μπορεί να βρεθεί τη νέα σεζόν».

 

 


Αναφερόμενος στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, ο νεαρός φόργουορντ είπε: «Δυστυχώς την περυσινή χρονιά τα γήπεδα ήταν άδεια, λόγω της πανδημίας και όταν ήρθα στο Ιβανώφειο, με τον Προμηθέα δεν έζησα την ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει» και συνέχισε λέγοντας για τις ως τώρα κινήσεις της νέας του ομάδας: «Γνωρίζω ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει να δημιουργήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό. Με κάποιους παίκτες του υπήρξα συμπαίκτης στις Εθνικές ομάδες. Είναι παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της».

 


Ο Γιάννης Αγραβάνης κατέληξε λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι σκληρά και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ