26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγραβάνης: «Να σηκώσω την κούπα στο Βελιγράδι»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, εξαιτίας τραυματισμού, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν βάζει στόχους για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

O 22άχρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τα λάθη, που δεν έχει αποφύγει στην καριέρα του, και τις επιδιώξεις του από εδώ και πέρα: να επιστρέψει δυνατός και να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Βελιγράδι κι ας μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, αφού δεν θα έχει προλάβει να επιστρέψει.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε, στο Facebook: «Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το πρώτο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις ημέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ό,τι έγινε έγινε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε μία ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν όλοι λάθη. Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια… Όποτε ας τελειώσει αυτό το θέμα εδώ, προχωράμε μπροστά. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα, όμως, πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους κι όχι να κάνουμε μία κατάσταση χειρότερη.

Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι και ας μην παίξω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ