18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγκμπελέζε: «Θα κάνω αυτό που πρέπει»

Για δυνατή «μάχη» στο Αλεξάνδρειο προετοιμάζεται ο Χολαργός, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με τον Άρη (22/12, 17.30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία του συνεχίζεται σε εντατικό ρυθμό στο «Αντώνης Τρίτσης», με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικιών να μη διαφοροποιεί τα πλάνα του Άρη Λυκογιάννη και των παικτών του. «Η νίκη επί του Ήφαιστου ήταν τεράστια για εμάς, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να ανταγωνιστούμε μια καλή ομάδα. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι άλλο ένα δυνατό τεστ σε ένα γήπεδο και μια έδρα που είναι δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει καινούριο προπονητή. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς, αλλά εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Ντάνι Αγκμπελέζε.

Όσον αφορά στη δική του παρουσία κόντρα στον Άρη, συμπλήρωσε ο 28άχρονος σέντερ: «Θα κάνω αυτό που πρέπει, θα βοηθήσω την ομάδα και θα είμαι συγκεντρωμένος σε ό,τι συμβαίνει στο παρκέ, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ