16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγκμπελέζε: «Έπαιξα για τον κόουτς»

Ο Ντάνι Αγκμπελέζε κυριάρχησε στην αναμέτρηση του Χολαργού με τον Κολοσσό Ρόδου, στο «Αντώνης Τρίτσης», οδηγώντας τους νεοφώτιστους στην πρώτη νίκη στην ιστορία τους στην Basket League.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αφιέρωσε την εμφάνισή του (17π., οκτώ ριμπάουντ, δύο κοψίματα σε 22.18’) στον προπονητή του: «Προσπάθησα απλώς να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ήθελα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα και να αποτινάξω από πάνω μου όλα τα προηγούμενα άσχημα παιχνίδια που έκανα. Το παιχνίδι αυτό που έκανα ήταν για τον κόουτς Λυκογιάννη. Παρότι σαν ομάδα δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, χαίρομαι που πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας στο πρωτάθλημα».

O 28άχρονος σέντερ αναφέρθηκε και στη συνέχεια, που τους φέρνει αντιμέτωπους με το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (20/10, 15.45). «Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Περιστέρι εκτός έδρας», αρκέστηκε να τονίσει. Η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (15/10), με τον Άρη Λυκογιάννη να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ