16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Αγκαλιά” Προμηθέας και Μαυροκεφαλίδης

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Προμηθέα για την σεζόν 2020-21 ήδη είναι ριζικές, όμως οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά μια σημαντικότατη παραμονή. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του οποίου η μεταγραφή προκάλεσε αίσθηση στα μέσα της περασμένης περιόδου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην Πάτρα και για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες για μια επαναδιαπραγμάτευση όρων, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και με όλους τους παίκτες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και βρέθηκαν πολλά σημεία επαφής. Τόσα που να δικαιολογούν πλέον απόλυτη αισιοδοξία την συνέχιση της συνεργασίας, αφού αυτά που απομένουν να διευθετηθούν είναι δευτερεύοντες όροι που θεωρείται απίθανο να χαλάσουν την συμφωνία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία και ο Μαυροκεφαλίδης παραμείνει στον Προμηθέα, θα δημιουργηθεί θέμα με τους τρεις κλεισμένους αλλοδαπούς ψηλούς, Αγκμεπλέσε, Φαγέ και Φλόιντ αφού σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία και με τους τρεις και θα ελευθερωθεί μια θέση.

Εκεί πιθανότατα θα υπάρξει... μετακόμιση ξένου για την θέση "3", αφού μια πολύ δελεαστική πρόταση εκτός Ελλάδας μάλλον θα κερδίσει τον Χάρη Γιαννόπουλο με τον οποίο ο Προμηθέας είχε προχωρημένες επαφές.

Ο Προμηθέας είναι από τις ομάδες που έχουν φτιάξει ρόστερ με διαδικασίες... εξπρές παρά την ριζική ανανέωση, αφού έχει ήδη κλείσει Λούντζη και Χριστοδούλου στα γκαρντ μαζί με τους Αμερικανούς Γκάρετ και Μίλερ, έχει καρέ στους ψηλούς, με την παραμονή του Αγραβάνη και τρεις από τους τέσσερις μεταξύ Μαυροκεφαλίδη και τριών ξένων με τις υποσημειώσεις που αναφέραμε, έχει τον Μαντζούκα για ακόμα πιο "γεμάτο" ρόλο και τους Καφέζα και Μπαζίνα και η αναζήτηση είναι το ξένο τριάρι και 1-2 παίκτες ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ